©2019 by Unwasted Box.

Frequently Asked Questions

Zie hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Stuur dan een mailtje via de volgende link: 'Contact ons'

 

Wat zit er in een Unwasted verrassingsbox?


De boxen zijn gevuld met heerlijke A-merk producten die niet meer verkocht kunnen worden in de supermarkt en anders weggegooid zouden worden. Verschillende redenen zoals bijvoorbeeld wisselingen in verkopen en voorraad kunnen er weleens voor zorgen dat er product overblijft. De producten in de boxen zijn altijd nog van goede kwaliteit. Producten zoals chips, noten, ontbijtgranen, rijstwafels, frisdrank of tussendoortjes zouden in de boxen kunnen zitten.

Wat is het verschil tussen de boxen?

Wat er precies in de boxen zit is altijd een verrassing. Op dit moment bieden we drie type boxen aan. In de snackbox vind je producten die goed passen bij een feestje thuis of producten om samen het weekend in te luiden. In de ontbijtbox vind je producten die goed passen bij het ontbijtmoment. In de mixbox vind je een mix van alle producten die we op dat moment hebben. Dit kunnen dus zowel snacks (die goed passen bij een feestje, filmpje op de bank of borrel) als bijvoorbeeld frisdrank of ontbijtproducten zijn.

Let op! Niet alle boxen zijn altijd leverbaar. Simpelweg, omdat er niet altijd product is om de boxen mee te vullen.

Hoe snel worden boxen geleverd?

Als startup kunnen we helaas (nog) geen ‘volgende dag geleverd’ garantie afgeven. Mocht je een box nodig hebben voor een specifiek moment koop de box dan op tijd genoeg. Levering kan tussen de 2 a 4 werkdagen duren.

Hoe werkt het bestellen?

  1. Kijk of er boxen beschikbaar zijn

  2. Gooi een box in je winkelmandje

  3. Rond je orders af door de 4 stappen te volgen

  4. Heb even geduld en de box wordt bij je thuis afgeleverd!

Wanneer komen er boxen beschikbaar?

De boxen zijn gevuld met producten die niet meer in de supermarkt verkocht kunnen worden. Wat en hoeveel dat precies is weten we vaak pas kort van te voren. Telkens als we producten kunnen redden die anders weggegooid worden komen er boxen online. Houd de website goed in te gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Via dit kanaal brengen we je ook op de hoogte als er nieuwe Unwasted boxen beschikbaar zijn.

Waar komen de producten vandaan?


Producten van producenten van merken als Lay’s, Duyvis en Quaker houden weleens wat over. Dit kan komen door veel verschillende redenen zoals bijvoorbeeld wisselingen in verkopen en voorraad. Deze producten kunnen dan vervolgens niet meer verkocht worden in de supermarkt. Om te voorkomen dat deze producten worden weggegooid stoppen wij ze in Unwasted boxen en geven we deze producten een tweede kans.